Look, feel & work good

About Stonewood

WAAROM STIJLVOLLE BEDRIJFSKLEDING?

Maak indruk.

Een eerste indruk is belangrijk. Geef uw bedrijf de juiste uitstraling met onderscheidende bedrijfskleding. Uiterlijk is één van de factoren om een professioneel imago te bieden. Het versterkt het vertrouwen van klanten en bezoekers in het bedrijf.

Maar bedrijfskledij is veel meer dan herkenbaar zijn. Naast esthetiek moeten uw medewerkers zich goed voelen in hun bedrijfskleding. Zij dragen de stukken dagelijks. Hun outfit laat hen toe om naadloos en vrij te kunnen functioneren. Comfort, stijl en vooral onderhoudsvriendelijkheid zijn bepalende factoren in het kiezen van bedrijfskledij.

FLEXIBELE OPLOSSINGEN

Naast uitgebreide vaste collecties, een breed assortiment aan duurzaam textiel, kleuren, modellen… bieden we u tevens maatwerk.

Breed assortiment voorraadcollecties.

Uw voordelen: kost besparend, kwalitatief, trendy, continuïteit, comfortabel, snel bij te bestellen, geen stock nodig, …

Maatwerk voor grotere projecten

Uw voordelen: origineel, eigentijds, kwalitatief, uniek, diverse keuze van afwerkingen, …

Stel ons uw vragen. Wij inspireren en helpen u graag verder.

About Stonewood

WAAROM STONEWOOD

Work good

Stonewood Corporate Fashion is meer dan louter een leverancier van afgewerkte producten. Naast het aanbieden van kwalitatieve en hoogstaande collecties, denken we met u mee en spelen in op huidige mode trends en toekomstige noden. Dankzij de ervaring in diverse sectoren - binnen en buiten de landsgrenzen - voor zowel de bedrijfswereld als aanbestedingen, kan Stonewood uw medewerkers professioneel aankleden.

Horeca, health care, housekeeping, industry, reception, security, luchtvaart, ceremonie ... Wat uw sector ook is, Stonewood biedt u de geknipte oplossing.

Kwaliteit icon Stonewood

Kwaliteit

Flexibiliteit icon Stonewood

Flexibiliteit

Duurzaamheid icon Stonewood

Duurzaamheid

Comfort icon Stonewood

Comfort

Diversiteit icon Stonewood

Diversiteit